Workshops/ Events

Her vil du løbende finde en oversigt over kommende workshops og events.


2020


Yoga for løbere

25. januar 2020, 14:00-16:30
Blå Himmel Yoga, Strandboulevarden 75
DKK 300 – tilmelding her

Uanset, om du har løbet i mange år eller først lige er gået i gang, så kan yoga være en fantastisk måde, at supplere din løbetræning på. Det handler ikke kun om effektiv udstrækning, men også om bevægelighed, styrke og mental fokus.

Mange tænker mest på udstrækning, når der er tale om yoga. Og det er også rigtigt – i en vis grad. En god yogapraksis skaber en balance mellem bevægelighed og smidighed på den ene side og styrke og stabilitet på den anden side. Derudover understøtter yogaen din restitution, og blide stræk, bindevævsmassage og åndedrætsøvelser er velegnede til hviledage eller efter en længere løbetur. I yogaen sætter vi også fokus på åndedrættet samt mental tilstedeværelse og mindfulness, som kan være utrolig gavnligt, når du skal præstere til f.eks. en konkurrence.

I workshoppen arbejder vi med alle disse elementer, så du kan få en fornemmelse for, hvad der passer bedst til din løbepraksis. Den fysiske praksis fokuserer på områder og muskelgrupper, som vi bruger meget i løb, som f.eks. hoften, benene, fødderne og anklerne. Vi bruger også myofascial release (selvmassage af bindevævet) til at løsne spændinger og understøtte restitutionen.

Du kan deltage, selv om du ikke har erfaring med yoga, og også, hvis du overhovedet ikke er smidig. De værktøjer og øvelser, du bliver introduceret for i workshoppen, kan du direkte integrere i din løbetræning.

Jævndøgnet – yoga til forårets begyndelse

14. marts 2020, 14:00-16:30
Blå Himmel Yoga, Strandboulevarden 75
DKK 300 – tilmelding her

I mange kulturer markerer jævndøgnet forårets begyndelse – efter en lang og mørk vinter bliver dagene endelig længere og lysere igen, solen kommer frem og nyt liv begynder at spire. Vi vågner fra vores dvale og begynder, at lægge planer for de lyse og varme måneder. Vi har sikkert alle sammen prøvet en forårsrengøring i vores lejlighed – hvorfor ikke bruge samme koncept til vores krop og sind?

Efter en lang dansk vinter kan vi føles lidt tunge or træge, og den fysiske krop trænger til fornyelse og bevægelse. Vi ønsker at åbne op for ny energi og nye erfaringer, og hovedet er fyldt med tanker og ideer, så det kan være svært, at holder styr på det hele. Workshoppen er lagt ud til at gavne både kroppen og sindet og gøre dig klar til foråret på en holistisk måde.

Vi starter med at “banke rusten af” med en Hatha flow praksis, hvor vi stille og roligt inviterer bevægelse ind i kroppen igen og måske også får lidt sved på panden. Derefter bliver du budt på en dejlig og sund detox juice, som er sammensat til at hjælpe kroppen med at komme af med noget af den tyngde, der måske har bredt sig ud i løbet af vinteren.

Den anden del af workshoppen består af en revitaliserende restorativ yin praksis, som hjælper dig med at samle ny energi op til alle de dejliger planer og eventyrer, der venter på dig i løbet af foråret. Vi afslutter med en fælles meditation, hvor vi fokuserer på de ting, vi gerne vi have til at “vokse og gro” i vores liv – ligesom blomsterne, der begynder, at spire udenfor.

Hold dig opdateret!

Vil du høre om nye workshops og events som en af de første? Så skriv dig på email listen:

Processing…
Success! You're on the list.
%d bloggers like this: