Privat yoga

Hvorfor privat yoga?

Med privat yogaundervisning får du et skræddersyet forløb, der passer lige præcis til dig, dine ønsker og dine behov. Dette kan være oplagt, hvis du f.eks. har en gammel skade eller anden problematik, som du ikke føler, der kan tages hensyn til i en almindelig yogaklasse. Måske er du atlet og ønsker, at understøtte din træning og restitution med yoga. Eller måske føler du bare ikke, at du har fundet den helt rigtige yogaklasse endnu. Uanset din motivation, er jeg sikker på, at vi kan finde et godt program til dig!

OBS! Yoga kan ikke erstatte lægebehandling, fysioterapi eller kiropraktik! Ved akutte skader eller smerter skal du altid henvende dig til en læge.

Et privat forløb starter altid med et interview, hvor vi taler om dig, din krop, dine forestillinger og hvad du vil have ud af undervisningen. Vi gennemgår eventuelle skader, dine tidligere erfaringer med yoga, samt bekymringer, du måske har. På den måde er du sikker på, at forløbet passer til dig. Vi holder selvfølgelig dialogen undervejs, og tilpasser forløbet, hvor nødvendigt, så du kan få det meste ud af det.

Som en del af et forløb får du også en kort sekvens, som du kan lave derhjemme under forløbet og selvfølgelig også derefter.

Muligheder

Hvis du bor i København, kan undervisningen finde sted hjemme hos dig – jeg kommer gerne til dig og tager alt nødvendigt udstyr med. Alternativt er du velkommen hos mig i Tårnby på Amager.

Du bor ikke i København? No problem! Undervisningen kan også foregå online, f.eks. på Skype, Zoom, eller lignende.

Priser

Priserne for privat yogaundervisning varierer, afhængig af, om du vil booke en enkel time eller et helt forløb, og om du ønsker undervisning hjemme hos dig eller online. Privat undervisning er meget fleksibel og kan indrettes præcist efter dine ønsker.

Lige nu har jeg plads til nye private elever, så du er velkommen til at kontakte mig med dine forestillinger, og jeg vil gerne vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Hjemme undervisningOnline undervisning
1 klasse
(45min)
DKK 600DKK 400
Forløb
(3 klasser)
DKK 1,500DKK 1,000
Priserne er vejledende og ikke bindende.
Arrangementer

Skal du holde polterabend, firma arrangement eller måske give en privat yogatime i fødselsdagsgave? Jeg vil rigtig gerne lave et hyggeligt arrangement for jer, som matcher med jeres ønsker og forestillinger.

Kontakt mig for at høre mere omkring mulighederne.

2 deltagere3-8 deltagere9+ deltagere
1 klasse
(60min)
DKK 800DKK 1,200DKK 1,800
Priserne er vejledende og ikke bindende.
Vil du høre mere? Udfyld kontakt-formularen og jeg vender tilbage til dig!

%d bloggers like this: