Om mig

Hej, og velkommen til Samatva Yoga. Jeg hedder Laura, og jeg er glad for, at du har fundet vejen her.

Min historie ligner sikkert mange andres: jeg kom til yoga for nogle år siden efter en rygskade. Jeg ønskede, at føle mig bedre i min krop, og det gjorde jeg, men med tiden lagde jeg også mere og mere mærk til yogaens effekt på sindet. Jeg følte mig mere roligt og hvilende i mig selv – i balance.

Jeg vil gerne dele yogaens positive effekter med andre, og derfor valgte jeg, at uddanne mig til yogainstruktør. Jeg elsker, at nørde omkring anatomi og alle de fantastiske ting, kroppen kan.

Min tilgang til yoga

For mig handler yoga om, at finde balancen – balancen mellem, at udfordre sig selv og anerkende sine grænser, mellem vedholdenhed og given slip, mellem yin og yang.

Også i min egen yogapraksis og i min undervisning fokuserer jeg på balance. Dette kan være en balance mellem styrke og stabilitet på den ene side, og bevægelighed og smidighed på den anden side, eller mellem mere dynamiske flows og roligere, restorative stillinger.

Min yogaundervisning er baseret på en forståelse af anatomi, men jeg bliver inspireret af mange ting og elsker at inddrage forskellige elementer i min yogapraksis og undervisning. Dette kan være for eksempel myofascial release (bindevævsmassage), elementer af funktionel træning eller koncepter fra traditionel kinesisk medicin (TCM).

Kvalifikationer

Jeg er uddannet yogainstruktør (500 timer) fra Prana Yoga Shala i København og registreret hos Yoga Alliance.

Jeg er derudover i gang med en uddannelse i yoga med terapeutisk fokus hos Yoga Medicine.

Udover min grunduddannelse har jeg taget mange timers videregående uddannelser i f.eks. anatomi, yin yoga, restorativ yoga, aerial yoga, yoga for atleter, myofascial release og traditionel kinesisk medicin.


Klik her for at læse mere om min undervisning og muligheder for f.eks. private yogatimer eller undervisning i små grupper, foreninger, el. lign.


Har du lyst til at høre mere?


%d bloggers like this: