Træning med Yoga Medicine i New Orleans

Tidligere denne måned tog jeg en lille tur over til USA for at deltage i en træning med Yoga Medicine. Yoga Medicine er en organisation, som tilbyder yogalæreruddannelser med forankring i en dyb forståelse af anatomi og bevægelse, og som er målrettet en terapeutisk tilgang til yoga.

Dette træningsmodul omfattede 4 dages intensiv beskæftigelse med rygsøjlen: anatomi, bevægelighed, typiske skader, og hvordan yoga kan bruges som supplerende værktøj i helheden af behandlingen.

Rygsøjlen har længe været af stor interesse for mig, efter jeg for nogle år siden fik en alvorlig skade, samt lang smerteforløb og endelig operation. Min vej til yoga startede faktisk lige efter denne – ret traumatiske – oplevelse.

Selve træningen var en fantastisk oplevelse. Tiffany, stifteren af Yoga Medicine, er meget kompetent indenfor anatomi og har evnen til, at formidle viden lige til og med praktisk relevans. Det var også skønt, at møde så mange andre yogalærere fra hele verdenen (de fleste kom selvfølgelig fra USA, men der var også nogle stykker fra Norge, Singapore, osv.)., som alle var fælles om, at lære og nørde omkring anatomi og yoga.

Og til sidst, er New Orleans et af mine favorit steder i hele verdenen, og jeg nød at gå ture i det Franske Kvarter, kigge på den ensartede arkitektur, lytte til jazz, og spise frokost i solen på Jackson Square.

Jeg har tilmeldt mig Yoga Medicines 500 timers yogalæreruddannelse, så det bliver ikke sidste gang, jeg har været til træning med dem. Jeg glæder mig allerede til næste modul i London denne sommer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: